Ce spune Dan Motreanu despre o posibilă candidatură a lui Ilie Bolojan sau a lui Emil Boc la prezidențiale în 2024

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu, unul dintre liderii grei din PNL, a fost întrebat, la Digi24, dacă are să îi reproşeze ceva preşedintelui Klaus Iohannis.

„Nu ştiu dacă neapărat un reproş, mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri din cele două guverne ale PNL. Să fie mai atent la desemnarea unor miniştri. Consider că anumiţi colegi care ne-au reprezentat pe anumite portofolii nu au avut cea mai bună prestaţie şi cele mai bune rezultate”, a fost răspunsul lui Dan Motreanu.

Întrebat, de asemenea, dacă Ilie Bolojan ar putea fi candidatul PNL pentru funcţia de şef al statului la alegerile viitoare, Dan Motreanu a replicat: „De ce nu? Contează foarte mult profilul pe care îl aşteaptă cetăţeanul român la alegerile electorale. Dacă se merge pe profilul de administrator, de primar, de om care a făcut ceva pentru comunitate, cu siguranţă că este un candidat redutabil”.

Boc, de asemenea, ar putea fi un candidat redutabil. În acest moment sunt cele două nume. Ar putea fi şi actualul prim ministru dacă confirmă în funcţie. L-aş susţine ca membru de partid pe cel care stă cel mai bine în sondaje”, a adăugat Dan Motreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *