Foști colegi de partid, Tișe și Oros se războiesc după ce s-a pierdut finanțarea pentru două spitale clujene

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Declarații dure între deputatul Adrian Oros, de la Forța Dreptei, fost liberal clujean și Alin Tișe, de la PNL Cluj, președinte al Consiliului Județean.

Oros a lansat un ataca dur împotriva lui Tișe în Făclia de Cluj:

„Degeaba se agită acum Președintele Consiliului Județean Cluj și face apeluri publice la Ministerul Sănătății să finanțeze Centrul Integrat de Transplant de la Cluj, motivând că „transplantul nu se poate face într-un pod”. Vocea lui nu se aude.

Rafila, ministru PSD al Sănătății, instalat în urma jocurilor lor de culise, cu voturile PNL Cluj, a “scos cu ranga” cum ar zice un clasic în viață, Centrul Integrat de Transplant din finanțarea PNRR și a decis că la Cluj, transplantul se poate face în pod.

De peste doi ani Consiliul Județean ne povestește de Primul Centru Integrat de Transplant din România și din sud-estul Europei.

Deși Tișe a făcut și filmulețele de prezentare, Rafila nu a fost impresionat.

A scos chiar și Spitalul Pediatric Monobloc din PNRR. Si aici clujenii rămân doar cu filmulețele lui Tișe. Și cu un teren de baseball”, spune Adrian Oros.

Tișe a contraatact astăzi pe facebook:

”Un senator, se legăna, pe o pânză de păianjen…”
Doar că, recent s-a trezit nițel din somn, să rezolve el problemele clujenilor.
I-aș mulțumi, dacă aș ști unde să îl găsesc.
În Parlament nu-l vezi, iar pe stradă în Cluj ar putea să stea ore în șir fără ca cineva să îl recunoască.
A ajuns senator pe spatele organizației și s-a trezit acum că nu mai poate de problemele clujenilor. Pentru promovarea cărora a făcut, cu grație, figurație în Parlament. În loc să se frământe acum de grija clujenilor mai bine s-ar gândi la o soluție onorabilă. Demisia! Dar onoarea e pentru bărbați…
Nu știți despre cine e vorba? Vă înțeleg, doar e invizibil. Dar vă ajut eu, e vorba despre senatorul de Cluj Adrian Oros.„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *