Consilierul județean Andrei Maxim a demisionat din PMP și s-a înscris în PNL Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consilierul județean Andrei Maxim (foto stânga) a demisionat din PMP Cluj și s-a înscris în PNL Cluj, a anunțat acesta, vineri, 12 aprilie.

”Aduc la cunoștință publică faptul că, începând cu data de 12.04.2024, mi-am dat demisia din Partidul Mișcarea Populară, filiala Cluj. Cu aceeași data m-am înscris în Partidul Național Liberal. În conformitate cu prevederile legale în vigoare îmi voi continua mandatul în cadrul grupului de consilieri județeni ai PNL”, a spus acesta pentru Clujul Politic.

Maxim a fost un vechi membru PMP și a fost chiar președintele PMP, aripa Diaconescu. În acest moment PMP Cluj e pulverizată și pierdut zeci de membri care au mers la diverse partide. Președintele interimar actual este secretarul general al PMP Ionuț Simionca, care candidează pentru un post de europarlamentar pe lista alianței electorale Dreapta Unită.

De asemenea,  Maxim a atras alături de el în PNL 2 primari, pe Ioan Racolța din comuna Călărași și Borbély Florin din Cătină, alți 3 viceprimari și 40 consilieri locali din tot județul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *