Rușinea de drum județean care duce spre stațiunea turistică Muntele Băișorii, subiect de dispută politică pentru deputatul Horia Nasra!

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Principala rută turistică a Clujului, DJ 107 M, drum județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara, care tranzitează Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, este practicabil mai degrabă pentru circulația carului, devenind subiect de dispută polită pentru președintele interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

Starea acestui drum județean nu mai poate fi tolerată. Mă așteptam ca după topirea zăpezii Tișe să facă ceva, însă la suprafața gropilor care ciuruiesc drumul a ieșit doar noroiul.

În ultimele trei săptămâni sute de clujeni din zonă mi-au semnalat dezastrul. Dacă nu se face ceva urgent este foarte probabil ca nici ambulanțele să nu mai ajungă în zonă. În condițiile dezinteresului total la nivelul Consiliul Județean Cluj, mâine-poimâine ne vom face râs dar vom fi nevoiți să apelăm la armată pentru a tracta autobuzele și ambulanțele din mlaștina DJ 107 M„, a declarat deputatul Horia Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *